افزایش ۱۲ درصدی کشت گندم در ایرانشهر

حسن شاه، ولی مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: با توجه به اهمیت کشت گندم و خرید تضمینی آن از سوی دولت امسال کشت این محصول راهبردی در ایرانشهر افزایش یافته است.
وی بیان کرد: به طور متوسط بیش از چهار و نیم تن گندم در هر هکتار از زمین‌های کشاورزی ایرانشهر برداشت می‌شود.


وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود از این سطح زیر کشت بیش از ۳۵ هزار تن گندم برداشت شود.


وی با بیان اینکه بیش از سه هزار نفر در کار کاشت، داشت و برداشت محصول گندم در ایرانشهر مشغول بکار هستند، افزود: برداشت گندم در این شهرستان از اردیبهشت ماه سال آینده آغاز می‌شود.


مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: امسال بیش از هزار و ۵۰۰ تن بذر اصلاح شده گندم میان کشاورزان این شهرستان توزیع شده است.


شاه، ولی بر اظهار داشت: سرسبزی مزارع گندم در این فصل از سال که همه جا سرما و یخبندان حاکم است نشان از بهاری بودن فصل زمستان در ایرانشهر دارد.


وی بیان کرد: ایرانشهر با داشتن آب و هوای مساعد یکی از مناطق حاصلخیز سیستان و بلوچستان است، به طوری که در چهار فصل سال می‌توان از زمین‌های کشاورزی آن انواع محصول فصل و غیرفصل برداشت کرد.

انتهای پیام/گ

افزایش کشت گندم در ایراتشهر