همزمان با دهمین روز
افتتاح ۵۷ طرح عمرانی در دلگان

 هوشنگ بامری فرماندار دلگان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت  : ۵۷ طرح عمرانی همزمان با دهمین روز دهه مبارک فجر در این شهرستان به بهره برداری رسید.

بامری افزود: ۵۰ طرح اشتغالزایی کمیته امداد امام خمینی (ره)، با اعتبار افزون بر ۱۰ میلیارد ریال، یک واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال و طرح بیابان زدایی با اعتبار ۸۲ میلیارد ریال از جمله طرح‌های امروز شهرستان دلگان را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین امروز یک مدرسه ۶ کلاسه خیری با اعتبار چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال، انبار کالا و اقلام بهزیستی با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال، تسهیلات زایمانی با اعتبار ۲۴ میلیارد ریال، سه و نیم کیلومتر زیرسازی آسفالت جاده روستایی با اعتبار یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان و کارگاه تولید موزایک شهرداری با اعتبار چهار میلیارد ریال در دلگان افتتاح شد.

انتهای پیام/ع

بهره برداری از طرح های  عمرانی در دلگان