بهره برداری از ۱۵ واحد بوم گردی در سیستان و بلوچستان

مجتبی میرحسینی در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: ۱۵ واحد بوم گردی برای نخستین بار در این استان با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال همزمان با هشتمین روز دهه مبارک فجر افتتاح شد.

میرحسینی افزود: : ۸۰ واحد بوم گردی دیگر نیز متقاضی راه اندازی در روستا‌های سیستان و بلوچستان هستند که هم اینک مراحل ایجاد، تکمیل، تجهیز و صدور پروانه بهره برداری را طی می‌کنند.

وی افزود: بخش قابل توجه‌ای از این واحد‌های بوم گردی قبل از نوروز ۹۷ به تاسیسات گردشگری سیستان و بلوچستان افزوده می‌شود.

وی از افزایش امید به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: محصول تلاش‌های انجام شده دستگاه‌های مختلف، رسانه ها، بخش خصوصی و باور مردم به توسعه بر محور گردشگری سبب افزایش امید به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری این استان شده است.

وی بیان کرد: یک هتل آپارتمان در شهرستان چابهار پس از تکمیل مراحل ساختمانی و تجهیز مراحل صدور پروانه بهره برداری در نوروز ۹۷ به مجموعه تاسیسات گردشگری سیستان و بلوچستان افزوده خواهد شد.

وی تاکید کرد: در بازار رقابتی امروز نمی‌توانیم تنها به صرف داشتن مناطق گردشگری و ابنیه تاریخی اقدام به جذب توریست و گردشگر کنیم چرا که ارکان متعددی در زمینه جذب و ماندگاری گردشگران به منظور ثروت آفرینی و کسب درآمد‌های اقتصادی بیشتر موثر هستند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: یکی از اصلی‌ترین عوامل موثر در جذب گردشگر اقامت گردشگران در مناطق مختلف روستایی و شهری این استان است که روند رو به رشدی را طی می‌کند.

سیستان و بلوچستان با ۱۹ شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صد‌ها اثر تاریخی، فرهنگی و مکان‌های تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازار‌های متعدد با کالا‌های داخلی و خارجی و منطقه آزاد تجاری از استان‌های گردشگر پذیر کشور است.

مرز‌های طولانی زمینی و دریایی در کنار سد‌ها و رودخانه‌های متعدد، باغ‌های میوه‌های گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندی‌ها و جاذبه‌های گردشگری این استان است.

انتهای پیام/ع

افتتاح  واحد بوم گردی در سیستان و بلوچستان