سرهنگ واعظی خبر داد
زورگیری سارق سیاه‌پوش با موتورسیکلت در جنت آباد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ عباس واعظی رئیس کلانتری ۱۳۸ جنت آباد اظهار کرد: با ارائه شکایت‌های متعدد از سوی شهروندان ساکن محدوده جنت آباد، در خصوص سرقت‌ها و زورگیری‌های یک سارق سیاه پوش با موتورسیکلت، پرونده‌ای در دایره قضایی این کلانتری تشکیل و تیمی از ماموران تجسس کلانتری برای شناسایی و دستگیری متهم وارد عمل شدند.

این مقام انتظامی افزود: در بررسی‌ها و تحقیقات انجام شده مشخص شد که این زورگیر یکی از خلافکاران سابقه دار این محدوده است که در پرونده اش چندین فقره سابقه سرقت و زورگیری مشاهده می‌شود.

وی در ادامه عنوان کرد: پاتوق و محل تردد این متهم در محدوده غرب تهران شناسایی شد و با کسب دستور قضایی، تیمی از ماموران برای دستگیری متهم وارد عمل شدند.

رئیس کلانتری ۱۳۸، افزود: پس از چند شبانه روز تعقیب و مراقبت، نهایتا این متهم در یک قهوه خانه، واقع در جنت آباد شناسایی و پیش از فرار دستگیر شد.

سرهنگ واعظی، در پایان گفت: در بازرسی از وسایل متهم یک دستگاه گوشی تلفن همراه، 3 سیم کارت و 2 کارت عابر بانک مسروقه از شهروندان کشف و متهم برای تحقیقات به کلانتری منتقل شد.

گفتنی است، با اعتراف متهم به جرایم خود در بازجویی‌های انجام شده پرونده وی تکمیل و متهم برای تحقیقات بیشتر به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

انتهای پیام/

دستگیری یک سارق زورگیر در محدوده غرب تهران