بخش کشاورزی باید دانش محور شود

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ اقبال عباسی در آیین جشن بهره برداری از ۵۳ طرح کشاورزی چهارمحال و بختیاری، با بیان اهمیت بالای تغذیه و معیشت مردم تأکید کرد: باید با حرکت دانش محور، در این حوزه تحول ایجاد کرد.

وی افزود: موانع و مشکلاتی از جمله کمبود بارش و مشکل کم‌آبی و کمبود تسهیلات از دلایل کاهش سهم اشتغال در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری است.

استاندار چهارمحال و بختیاری، با تأکید بر لزوم ایجاد کارخانجات صنایع تبدیلی، تکمیلی و بسته‌بندی محصولات کشاورزی در استان اضافه کرد: این صنایع باعث ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت مردم خواهد شد.

عباسی با اشاره به تولید سالانه ۲۴ هزار تن بادام در چهارمحال و بختیاری و صادرات ۱۵ هزار تن آن به خارج از کشور گفت: به علت نبود صنایع تبدیلی و بسته‌بندی، این محصول با قیمت بسیار پایین به فروش می‌رسد.

وی افزود: زنجیره تولید تا عرضه محصولات کشاورزی باید به صورت کامل در استان تشکیل شود تا سبب بهبود اشتغال و درآمد و رضایت روستاییان و کشاورزان گردد.

گفتنی است: جشن بهره برداری از ۵۳ طرح و پروژه بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر، با حضور محمدعلی طهماسبی معاون امور باغبانی وزیر جهادکشاورزی، در شهرکرد برگزار شد.

انتهای پیام/ف

صنایع تبدیلی و بسته‌بندی محصولات کشاورزی ایجاد شود