آغاز رقابت‌های لیگ کاراته استان کرمان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد نخعی، رییس هیئت کاراته استان کرمان گفت: مسابقات لیگ کاراته استان در سبک‌های کنترلی، جام شهدای کارگر، گرامیداشت یوم الله ۲۲ بهمن، در دو رشته کاتا و کومیته در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان دیروز با حضور پور ابراهیمی نماینده مردم شهرستان‌های کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و رییس کمیسیون اقتصادى مجلس و جامعه کاراته‌ی استان در سالن شهدای کارگر کرمان استارت خورد.

وی افزود: تیم‌های شرکت کننده در این دوره از مسابقات، شامل ۱۸ تیم کومیته نونهالان، ۱۹ تیم کومیته نوجوانان، ۲۲ تیم کاتای نونهالان، ۱۰ تیم کاتای نوجوانان و ۸ تیم کاتای جوانان از شهرستان‌های کرمان، جیرفت، سیرجان، بم، رفسنجان، راور، کهنوج، عنبر آباد و بافت هستند.

امیری تصریح کرد: مرحله نخست این رویداد بزرگ تا تابستان آینده به طول خواهد انجامید و دور دوم نیز از خرداد تا بهمن سال آینده انجام می‌شود.

وی یادآور شد: این رقابت‌ها به دلیل زیاد بودن تعداد تیم‌ها در کرمان بین تیم هاى کرمانى ماهی یکبار و در شهرستان‌ها هم بین تیم هاى شهرستانى هر ماه به میزبانی یک شهرستان برگزار می‌شوند.

انتهای پیام/ب

رقابت‌های لیگ کاراته استان کرمان با حضور 77 تیم آغاز شد