ناکامی قاچاقچیان لوازم التحریر در اندیمشک

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، به نقل از پايگاه خبری پليس، سردار حیدر عباس زاده، فرمانده انتظامی استان خوزستان بیان داشت: در راستای مبارزه با قاچاق كالا و ارز و همچنین تحقق شعار " اقتصاد مقاومتی، توليد و اشتغال "، ماموران ایستگاه ایست و بازرسی "پل زال" شهرستان اندیمشک با تشدید کنترل بر خودروهای عبوری یک دستگاه کامیون کشنده حامل كالای قاچاق را در محور " اندیمشک – خرم آباد" شناسايی و متوقف نمودند.

وی تصریح کرد: در بازرسی از کامیون توقیف شده تعداد 828 کارتن خودکار، خودنویس، معزی خودکار، 76 کارتن ماژیک، 74 کارتن پاک کن، 43 کارتن جوهر، 27 کارتن اتود، 5 کارتن مغزی اتود، 8 کارتن چسب مایع، یک کارتن جا مدادی و یک کارتن تخته پاک کن قاچاق فاقد هرگونه مجوز گمرکی کشف و ضبط گردید.

سردار عباس زاده در ادامه با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی کالای قاچاق کشف شده را یک میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد کرده اند، اذعان داشت: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان اظهار کرد: عملکرد قاچاقچيان مغایر با اقتصاد مقاومتی بوده و سلامت جامعه و اقتصاد داخلی را مورد هدف قرار می دهد، از این رو تلاش پليس برای مبارزه با اخلالگران اقتصادی بیش از پیش ادامه دارد.

انتهای پیام/گ

توقیف محموله کالای قاچاق در اندیمشک