آیت‌الله علوی گرگانی؛
درهر پستی ازبرکات و درس های اهل بیت فاصله نگیرید

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛آیت‌الله سیدمحمد علوی گرگانی پیش از ظهرامروز در دیدار رؤسای پاسگاه‌های انتظامی،مدیران بخش‌های راهنمایی و رانندگی و پلیس راه آهن شرکت‌کننده در دوره بصیرت افزایی با اشاره به اهمیت بصیرت‌افزایی اظهار کرد: بشر هیچ گاه کامل نمی‌شود و باید برای رشد بیشتر تلاش کند بنابراین باید به سوی خداوند حرکت کرد تا فعالیت‌های نیکو بیشتر در پرونده افراد ثبت شود.

وی خاطرنشان کرد: پیرو ولایت و قرآن باشید تا بصیرت به دست آورید و از مجالس ذکر دور نشوید زیرا نفس به مبارزه با انسان می‌پردازد و باید از آن مراقبت کرد.

این مرجع تقلید با بیان اینکه نفس انسان را به کارهای خلاف امر می‌کند گفت: اگر مقداری نفس را رها کنید؛ انسان را به هلاکت می‌رساند بنابراین همواره باید به تزکیه نفس توجه داشت.

وی عنوان کرد: افراد در هر پست و منصبی قرار دارند،نباید از برکات و درس‌های اهل بیت(ع) فاصله بگیرندودر عبادات،برنامه وخدمت به این امر توجه داشته باشند.

آیت‌الله علوی گرگانی یادآور شد:دست از ولایت و بزرگان برندارید و دنباله‌رو رهبری باشید و نسبت به مسائل دینی آگاهی کسب کنید.

وی با بیان اینکه انسان‌ها در قیامت برای رسیدگی بر اعمال آنها در محضر خداوند حاضر می‌شوند گفت: خداوند در روز قیامت به حسابرسی اعمال می‌‌پردازد و تمام اعمال انسان نمایش داده می‌شود.

انتهای پیام/ح

اهميت پيروی از ولايت در هر منصبی