کشف 575کیلوگرم مواد مخدر از یک باند بزرگ

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛سردار منوچهر امان الهی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با اقدام‌های اطلاعاتی وعملیاتی از فعالیت یک باند بزرگ قاچاق مواد مخدر با خبر شدند و اعضای این باند را تحت نظر قرار دادند.

وی افزود: این باند قصد داشتند محموله مواد مخدر تریاک به میزان ۵۷۵ کیلوگرم را از سیرجان کرمان و ایرانشهر سیستان بلوچستان که در یک دستگاه تریلر به صورت ماهرانه‌ای جاسازی شده بود به استان وارد کنند که با هوشیاری مأموران خودروی مورد نظر در ورودی شهر کرمانشاه توقیف و محموله آن ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه تاکنون ۲ نفر از اعضای اصلی این باند دستگیر شده اند، گفت: اقدام‌های اطلاعاتی و عملیاتی به منظور شناسایی و دستگیری دیگر اعضای این باند در دستور کار است.

سردار امان اللهی  بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط پلیس استان کشف شده و ۳۴ باند توزیع مواد مخدر متلاشی شده است.

وی یادآور شد: همچنین در این مدت ۱۴۶ قاچاقچی عمده و نزدیک به پنج هزار نفر خرده فروش در استان کرمانشاه دستگیر شده اند.

انتهای پیام/ز

 

 

تاکنون ۲ نفر از اعضای اصلی  باند مواد مخدر  دستگیر شده اند