مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی؛
نقش صداوسیما در کنترل اغتشاش های اخیر پررنگ بوده است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛  امیر هوشنگ آذر دشتی مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی در نشست شورای معاونین صدا و سیمای استان مرکزی با نماینده، ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه نقش صداوسیما در کنترل اغتشاش های اخیر پررنگ بوده است گفت: در این زمینه در دو مرحله برنامه سازی داشته ایم یکی هنگام بحران و دیگر پس از بحران بوده است.

آذر دشتی افزود: در زمان بحران بیشتر اطلاع رسانی، آگاه سازی و بصیرت افزایی و کنترل افکار عمومی پرداختیم که حساب اعتراضات از حساب خلال گران و معاندان جداست.

وی اضافه کرد: پس از بحران هم تحلیل و بررسی شکل گرفتن بحران و آرام بخشی مردم را داشتیم که در این مدت ۷۷۲ دقیقه در صدا و هزارو ۲۳۸ دقیقه در سیما و در خبر و بیش ۴۰ گزارش خبری و ۲۸۶ آیتم در فضای مجازی در راستای کنترل و آگاهی بخشی مردم در زمان اغتشاش های و بعد از آن را داشته ایم.

تشکیل کارگروه‌های تخصصی در صدا و سیما‌ی استان مرکزی

مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی با ارائه گزارشی گزارشی اقدامات دو ماهه گذشته این رسانه ادامه داد: در این مدت کارگروه‌هایی در حیطه تخصصی و برنامه سازی و اداری و مالی و بازنگری در برنامه‌های صدا و سیما داشتیم و برنامه‌های جدید را ایجاد کردیم که این روند در سال آینده هم ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: توجه به مباحث و محتوا اهمیت ویژه‌ای دارد و عبور از مستقیم گویی و نصیحت و اطاله کلام به قالب‌های جذاب برنامه سازی از قبیل:، نمایش، طنز، مسابقات در دستور کار صدا و سیما‌ی استان مرکزی قرار دارد.

آذر دشتی تصریح کرد: سعی کردیم پیش تولید و پژوهش ایجاد کنیم و حضور در سرتاسر استان از کوچکترین روستا‌ها تا بزرگترین شهر داشته باشیم.

تقویت فرستنده‌های دیجیتالی در استان مرکزی

مدیر کل صدا و سیمای تصریح کرد: تقویت فرستنده‌های دیجیتالی را با همت همکاران داشته ایم و تا ۹۹ درصد پوشش رسانه‌ای در استان را نیز داشته ایم و اولین استانی هستیم که تا دهه مبارک فجر پوشش صدر در صدی را ایجاد خواهیم کرد.

وی بیان کرد: تقویت و تجهیز دفاتر خبری نیز صورت گرفته است و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری و مطالبات مردمی نیز در صدر برنامه‌های پخش صدا و سیما است و برنامه‌های ویژه‌ای در رابطه با چهلمین سالگرد پروزی انقلاب اسلامی نیز داریم.

انتهای پیام / ج