مسابقات خانگی نمایندگان فوتبال و والیبال استان مرکزی

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ در ادامه لیگ‌های دسته اول فوتبال و والیبال امروز تیم‌های فوتبال آلومینیوم سازی اراک و والیبال شهروند اراک در استان مرکزی میزبان حریفان استان‌های کرمان و یزد هستند.


در فوتبال، درهفته نوزدهم رقابت‌های لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور، فوتبال، آلومینیوم اراک امروز بعد از ظهرمیزبان مس رفسنجان است.


نمایده فوتبال استان مرکزی در حالی به مصاف حریف کرمانی می‌رود که هفته گذشته با نتیجه ۴ بر ۱ صبای قم را شکست داده و با روحیه‌ای بالا از مس رفسنجان پذیرایی می‌کند.


این دیدار ساعت ۱۴ در ورزشگاه امام خمینی اراک آغاز می‌شود.


امروز همچنین والیبالیست‌های اراکی میزبان یزدی‌ها هستند.


در ادامه رقابت‌های لیگ دسته اول والیبال باشگاه‌های کشور و از هفته سیزدهم تیم شهروند اراک میزبان صنایع اردکان است.
دو تیم در حالی مقابل هم صف آرایی می‌کنند که شهروند اراک در گروه دوم مسابقات با ۸ برد و ۲۵ امتیاز مقتدرانه در صدر قرار دارد و حضورش در مرحله پلی آف قطعی شده است.


صنایع اردکان هم با ۲۱ امتیاز در رده دومه گروه قرار گرفته است.


این دیدار با قضاوت ابراهیم زاده و شوشتری ساعت ۱۶ در سالن شهید ثامنی اراک آغاز میشود.

انتهای پیام / ج


مسابقات نمایندگان فوتبال و والیبال استان مرکزی در خانه