دستگیری برخی عناصر حمله به کلانتری قهدریجان

دستگیری برخی عناصر حمله به کلانتری قهدریجان

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ اصغر هدایت فرماندار فلاورجان عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حمله مسلحانه از سوی اغتشاشگران صورت گرفته و آثار آن مشخص است، مأموران کلانتری نیز تا زمانی که آشوبگران وارد حیاط شدند همچنان رأفت خود را نشان دادند.

وی افزود: مأموران پاسگاه قهدریجان تا لحظه ورود اغتشاشگران به حیاط با آن‌ها مدارا کردند، اما وقتی آشوبگران قصد خلع سلاح مأموران را داشتند، با قاطعیت برخورد و تعدادی کشته شدند.

فرماندار فلاورجان با بیان اینکه مسیر مردم شهیدپرور قهدریجان از مسیر اغتشاشگران جداست، گفت: مردم عزیز این شهر همواره در صحنه‌های دفاع از نظام و انقلاب اسلامی حضور داشته‌اند و خط آن‌ها از اغتشاشگران جداست.

فرماندار فلاورجان تصریح کرد: با همکاری مردم برخی عناصر این حادثه شناسایی شدند و امیدواریم با ادامه همکاری مردم همه این افراد شناسایی شده و به دست قانون سپرده شوند.

انتهای پیام/ی

حمله به کلانتری قهدریجان