تولید ۴۹ هزار تن شیر در قطب تولید فرآورده‌های دامی مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ،فرزین فرهادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: شهرستان ساری دارای یک هزار و ۱۷۵ واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی به ظرفیت ۶۸۷ هزار راس است.

وی افزود: در شهرستان ساری ۴۹ هزار تن شیر و ۶ هزار و ۲۳۴ تن گوشت قرمز سالانه تولید که به عنوان قطب تولید فرآورده‌های دامی در استان مازندران شناخته می‌شود.

فرهادی گفت: ۲۸۳ تن کنسانتره یارانه دار یکماه گذشته بین دامداران و شرکت‌های تعاونی وابسته به دام شهرستان ساری توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: از این مقدار کنسانتره یارانه‌ای توزیع شده ۱۰۱ تن کنسانتره مخصوص پلت، ۱۲۳ تن کنسانتره درجه یک پلت، ۴۱ تن کنسانتره درجه یک پودر و ۱۹ تن کنسانتره سوپر ویژه پلت بوده است.

انتهای پیام/آ

توزیع ۲۸۳ تن کنسانتره یارانه دار درساری