مدیرکل امور اقتصاد و دارایی لرستان:
دستگاه‌های اجرایی بدهی‌هایشان را در چارچوب مقررات تهاتر کنند

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ ماندگار مرادی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد درآمد لرستان گفت: بر اساس قانون بودجه سال ۹۶ به دولت اجازه داده شده بدهی‌های قطعی خود را در چارچوب مقررات تهاتر کند.

وی افزود: بر اساس قانون بودجه دولت اجازه دارد تا سقف مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان در کل کشور بدهی‌هایش را تهاتر کند.

مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان در ادامه گفت: امسال تاکنون حدود ۲۰ فقره درخواست اوراق به اداره کل اقتصاد و دارایی لرستان اعلام شده است.

مرادی افزود: این بدهی‌ها حتما باید تا پایان سال ۹۵ ایجاد شده و دستگاه‌های اجرایی باید بدهی‌هایش را در سامانه سماد به صورت روزانه ثبت کنند و اعلام وصول بگیرند.

وی در ادامه گفت: با اجرای این قانون بدهی‌های دولت کم و درآمدها افزایش پیدا می‌کند و همه استان‌های کشور در حال تلاش در این زمینه هستند.

این مسئول گفت: باید این قانون اجرایی شده تا از این فرصت استفاده شود و دستگاه‌های مختلف اقدامات لازم را برای استفاده از این ظرفیت مهیا کنند.

انتهای پیام/د

دستگاه های اجرایی لرستان بدهکار پیمانکاران هستند