باسواد شدن ۱۳ هزار بیسواد در استان کرمانشاه طی امسال

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه  محمدرضا بسامی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: قبل از انقلاب آمار بیسوادی در کشور ۵۲ درصد بود و فقط ۴۸ درصد باسواد داشتیم اما با تلاشها و پیگیری‌های انجام شده که به دستور امام خمینی(ره) نهضت سوادآموزی تشکیل شد امروز حدود ۸۸.۲ درصد از کل مردم ایران براساس آمار سال ۹۵ با سواد هستند.

وی افزود: در سال ۹۲ از تعداد حجمی که به استان اختصاص داده شده بود ۲۸ درصد محقق شد که رتبه ۲۷ کشور را کسب کردیم در سال ۹۳حدود ۵۶ درصد و کسب رتبه ۱۸، در سال ۹۴ حدود ۹۶.۲۹ درصد کار انجام شد و کسب رتبه ۹ کشوری را داشتیم.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه  بیان کرد: خوشبختانه در سال ۹۵ با انجام ۱۰۷.۱۹ درصد از کارها رتبه اول کشور را به لحاظ تحت پوشش قرار دادن کم سواد و بیسواد کسب کردیم.

وی، استان کرمانشاه را از برنامه های کشوری بسیار جلوتر دانست و  بیان داشت: طی امسال برنامه ملی تعین شده برای استان ما باسواد کردن ۱۳ هزار بیسواد بوده که ما توانستیم با زحمات همکاران در حوزه سواد آموزی ۱۲ هزار و ۵۴۹ نفر یعنی ۹۶.۵۳ درصد کار انجام دادیم و فقط ۴ درصد باقی مانده که در هفته های آینده انجام خواهد شد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: از این ۱۳ هزار نفر ۷ هزار و ۵۰۰ نفر در دوره سوادآموزی، ۲ هزار نفر در دوره تحکیم و ۳ هزار و ۵۰۰نفر در دوره انتقال ثبت نام کردند.

بسامی ابراز داشت: از مهم ترین سیاستهای امسال استمرار و اجرای کامل طرح ها از جمله طرح باسواد کردن اولیای دانش آموزان است که حدود ۶ هزار و ۹۵۷ نفراز اولیای دانش آموزان بیسواد داریم که ۵۰ درصد آنها امسال تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

وی طرح دیگر را آموزش کودکان ۱۰ الی ۲۰ سال اعلام کرد و افزود: امسال به صورت ویژه بیش از ۳۱۰ نفر آنها را تحت پوشش قرار دادیم همچنین ۹۰۷ نفر در طرح حلقه های کتاب خوانی و ۱۰۰ نفر در طرح آموزش رایانه شرکت کردند.

انتهای پیام/ز


رتبه اول کشور را به لحاظ تحت پوشش قرار دادن کم سواد و بیسواد کسب کردیم