کارت ملی هوشمند؛
بهره مندی بیش از ۵۷ درصد مردم بروجرد از کارت ملی هوشمند

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ "علی زراسوند" رئیس ثبت احوال بروجرد گفت: از ابتدای اجرای این طرح تا کنون ۵۷.۳ درصد از مردم شهرستان بروجرد کارت ملی هوشمند دریافت کرده اند که از ۲۵۲ هزار و ۱۴۷ نفر جمعیت بالای ۱۵ سال تا کنون ۱۴۴ هزار و ۵۳۰ نفر موفق به دریافت کارت ملی هوشمند شده اند.

 وی افزود: همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون ۲ هزار و ۲۶۳ مورد ازدواج و ۷۰۶ مورد طلاق ثبت شده است و در این مدت یکهزار و ۴۳۱ نفر فوت کرده اند.

 زراسوند تعداد نوزادان متولد شده در این ۹ ماهه را سه هزار و ۹۵۲ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۵۵ مورد دوقلو و سه مورد سه قلو بوده و منتخب اسامی پسران به ترتیب حسین، امیرعلی، امیر حسین، علی، محمد و منتخب اسامی دختران فاطمه، زهرا، نازنین زهرا، حلما و بهار بوده است.

 رئیس ثبت احوال بروجرد تصریح کرد: از باتدای سال جاری ۱۰۵ مورد تغییر نام، ۲۳۹ مورد تغییر نام خانوادگی انجام شده است.

 انتهای پیام/د

بیش از ۵۷ درصد مردم بروجرد کارت ملی هوشمند دریافت کرده اند