آغازنماسازی آبنمای بلوار پاسداران سنندج

  به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،روناک بابایی مدیر شهرداری ناحیه بهاران سنندج گفت:  نقش مبلمان شهری به ویژه آبنما در ارتقاء روحیه و نشاط و شادابی شهروندان و همچنین حفظ هویت و زیبایی سیمای شهر بسیار حائز اهمیت است.

 وی  اظهار داشت: آبنماها به عنوان یکی از انواع مختلف مبلمان شهری از لحاظ شاخص‌های بصری می‌تواند در منظرسازی محیط پیرامون و ارتقای هویت آن موثر است.

بابایی گفت: با هدف ایجاد نما و منظر مناسب شهری عملیات نماسازی آبنمای بلوار پاسداران در دستور کار این شهرداری قرار گرفت.

 مدیر شهرداری ناحیه بهاران سنندج عنوان کرد: در طرح نماسازی آبنمای بلوار پاسداران از طرح سرامیک شکسته با چرخه رنگ سرد شامل سفید، سبز فسفری و چمنی و آبی فیروزهای، نیلی و کاربنی استفاده  شده است.

وی اعلام  کرد:  با هدف زیباسازی این آبنما از تزیینات فلزی اسلیمی و مارپیچ به طول 200 متر و 10 گل فلزی با قطر یک متر استفاده  می‌شود.

مدیر شهرداری بهاران سنندج تصریح کرد: این آبنما بشکل زیبایی نورپردازی خواهد شد تا با استفاده از جلوه‌های ویژه نور بتوانیم موجبات ارتقاءکیفیت بصری معابر سطح شهر را فراهم نماییم.

انتهای پیام/  دم

نماسازی آبنمای بلوار پاسداران سنندج آغاز شد