رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان از کشف بیش از ۶ هزار و ۲۱۵ عدد انواع دارویهای غیر مجاز از یک واحد صنفی خبر داد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ سرهنگ شهرام مقدم رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان گفت: در پی کسب گزارشات مردمی مبنی بر توزیع داروهای غیرمجاز در سطح شهر توسط یک واحد صنفی، تحقیقات نامحسوس پلیس در این زمینه آغاز شد.
مقدم افزود: با شروع تحقیقات ماموران موفق شدند فردی که در زمینه تهیه و توزیع داروهای خارجی و غیر مجاز فعالیت میکرد را شناسایی و فعالیت وی را تحت مراقبت نامحسوس قرار دهند.
وی تصریح کرد: بعد از محرز شدن فعالیت غیرقانونی این فرد طی هماهنگی با دستگاه قضایی در بازرسی از این واحد صنفی، تعداد ۶ هزار و ۲۱۵ عدد انواع داروی غیرمجاز کشف شد.
رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان با تاکید بر اینکه پلیس با تمام توان با متخلفان برخورد میکند، گفت:متهم پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.
انتهای پیام/ن
کشف داروی غیر مجاز در زنجان