ضرورت توجه به تبعات کلان پدیده قاچاق/ میزان تاثیرگذاری کالاهای ممنوعه قاچاق با سایر کالاها متفاوت است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛  نژاد جهانی فرماندار سردشت در جلسه کمیسیون برنامه ریزی و هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در برخورد با کلان پدیده قاچاق بایستی ضمن توجه به  تبعات و تاثیر گذاری آن در بعد اجتماعی نحوه برخورد باکالاهای ممنوعه قاچاق از سایر کالاها متفاوت باشد.

وی اظهار داشت: از یک منظر که پدیده قاچاق به اقتصاد مملکت آسیب می رساند برای برخورد با آن باید نگاه واحدی داشته باشیم اما از سوی دیگر با توجه به اینکه نوع و میزان تاثیر گذاری کالاهای ممنوعه با سایر کالاها متفاوت است و برخورد یکسان با هر دو نوع کالا می تواند تبعات اجتماعی منفی  به همراه داشته باشد باید نحوه برخورد با این دو مقوله متفاوت باشد. 

جهانی  گفت: ادارات متولی موظفند آمار قاچاق کالاهای ممنوعه و سایر کالاها را بصورت ماهیانه به دبیرخانه کمیسیون ارسال نمایند تا برنامه ریزی و تصمیم گیری برای برخورد با آن بر اساس آمار مبتنی بر واقعیت صورت گیرد.

وی بر کنترل ورود مواد سوختی به مرز کیله تاکید کرد و گفت: برای جلوگیری از قاچاق مواد سوختی بایستی در بدو ورود مرزها نظارت وکنترل ها مضاعف  گردد.

جهانی با اشاره به تصمیم گیری شهرستانی و استانی در خصوص  لحاظ بعضی از معافیت های گمرکی برای صادرات محصولات تولید شده در سطح شهرستان و استان گفت: متاسفانه با وجود این امتیاز استقبالی از سوی تولیدکنندگان برای صادرات کالاها از مرز کیله انجام نشده است. 

فرماندار سردشت به آیین نامه اجرای ساماندهی مبادلات مرزی و معابر اشاره کرد و گفت: این آیین نامه بصورت رسمی ابلاغ شده و بانک اطلاعاتی از مرزنشینان تهیه شده که قرار است سازمان صنعت،معدن و تجارت برای مرزنشینان کارت هوشمند  صادر نماید.

انتهای پیام/م

لزوم توجه جدی در نحوه برخورد با کالاهای ممنوعه قاچاق