ظهور یک ویروس مرگبار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سازمان جهانی بهداشت نسبت به ظهور یک ویروس کشنده‌تر از طاعون در شرق اوگاندا هشدار داده است.

این سازمان که ابتلای 5 نفر به این ویروس را تأیید کرده است، می‌گوید: «در حال حاضر هیچ درمانی برای این ویروس وجود ندارد».

به گفته کارشناسان سازمان جهانی بهداشت، این بیماری موسوم به "تب خونریزی دهنده ماربورگ" (MVD) مشابه ابولا بوده و می‌تواند تا 90 درصد کشنده باشد.

متخصصان این سازمان با ذکر این موضوع که ظهور این بیماری در ماه سپتامبر سال 2017 بوده، افزودند:‌ بعد از مرگ سه عضو یک خانواده بر اثر این بیماری در اوگاندا، غربالگری اورژانسی در مرز کنیا - اوگاندا در "تورکانا" آغاز شده است.

سازمان جهانی بهداشت در وب‌سایت خود منتشر کرد: "تب خونریزی دهنده ماربورگ" یک بیماری نادر با نرخ بالای مرگ و میر است که روش درمانی خاصی برای آن وجود ندارد و این درحالیست که شیوع طاعون ریوی در ماداگاسکار تاکنون جان 133 نفر را گرفته است».

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد