استاندار خراسان رضوی؛
باید از ظرفیت‌های فرهنگی زائران پیاده برای حضور گسترده مردم استفاده کرد

باید از ظرفیت‌های فرهنگی زائران پیاده برای حضور گسترده مردم استفاده کردبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ علی رضا رشیدیان  در جلسه کارگروه زائران پیاده گفت: ما به عنوان خادمان حریم رضوی باید توجه ویژه به بحث زائران پیاده و دیگر میهمانان حضرت امام رضا (ع) داشته باشیم.

 
وی با بیان این که در بحث خدمت رسانی به زائران تفاوتی بین زائران پیاده و سایرین در خدمت رسانی شایسته، نیست؛ گفت:، اما زائران پیاده نیازمند خدمت گسترده تری هستند.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: می‌بایست از تجاربی که در سال‌های گذشته نسبت به گسترش این فرهنگ کسب کرده ایم بهره‌مند شده و برای رفع نیاز‌های زائران تلاش کنیم.

رشیدیان گفت: باید برای تردد خودرو‌های ورودی به استان و شهر مشهد و خروجی برنامه ریزی کرد ضمن اینکه مراکز اقامتی نظیر هتل ها، هتل آپارتمان ها، مسافرخانه ها، زائرسراها، مدارس، سالن‌های و کمپ‌های اسکان باید آمادگی لازم جهت خدمت رسانی به زائران را داشته باشند و خدماتی در خور ارائه دهند.

وی افزود: در بحث ساماندهی ایستگاه‌های بین راهی به نسبت هر سال خدمات بهتری ارائه می‌شود و امسال با نگاه و تجربه سال‌های گذشته مشکلات رفع خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: تمامی فعالیت‌های فرهنگی باید در حوزه فرهنگ رضوی و با نگاه تقریبی باشد و توجه ویژه‌ای به تفکر انقلابی شود و نیاز است تا تمامی برنامه‌ها با محوریت امام رضا (ع) گسترش پیدا کند.

رشیدیان افزود: انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام موضوعی است که باید در برنامه‌های امسال مورد توجه قرار گیرد و از این رو اداره ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات استان برنامه‌های ویژه‌ای با این موضوع برای زائران در نظر بگیرند.

وی تصریح کرد: در کنار خدماتی که برای زائران پیاده امام رضا (ع) در حال انجام است، خراسان رضوی با ۶۷ ایستگاه در خاک عراق برنامه‌های فرهنگی و خدمات رسانی گسترده‌ای را با محوریت مردم عراق پیش بینی کرده است.

استاندار خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد: بتوانیم محوریت مردمی بودن این حرکت زائران پیاده را حفظ کنیم و از ظرفیت‌های فرهنگی این حرکت عظیم بهره‌مند شویم.
 
انتهای پیام//ف.ج
 

برگزاری جلسه کارگروه زائران پیاده