فعالیت 141 مرکز ترک اعتیاد در خراسان شمالی

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ احمد ریواده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: هم اکنون بیشتر مراکز ترک اعتیاد خراسان شمالی در سطح شهرستان‌ها است و در مناطق روستایی فاقد مراکز ترک اعتیاد هستیم.

وی بابیان اینکه مراکز ترک اعتیاد در حوزه سرپایی در استان ۱۱۹ مرکز است ، گفت: از این تعداد ۶ مرکز دولتی و ۱۱۳ مرکز بخش خصوصی به‌منظور مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر به بیماران در مرحله ترک اعتیاد خدمات دارویی و پزشکی ارائه می‌دهند.

وی افزود : به‌طور میانگین و بر اساس بررسی‌ها در حال حاضر ۷۵ هزار نفر از جمعیت استان خراسان شمالی با مواد مخدر درگیر هستند.

ریواده اظهار کرد: میانگین سنی ابتلا به مواد مخدر در بین زنان و مردان خراسان شمالی بین ۲۵ تا ۳۰ سال است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت : این مراکز شامل مراکز سرپایی، اقامتی و مراکز کاهش آسیب مواد مخدر است.

وی تصریح کرد: همچنین چهار مرکز کاهش آسیب و ۱۳ مرکز اقامتی درزمینهٔ کاهش و مقابله با مواد مخدر فعالیت دارند.

انتهای پیام/آ

در حال حاضر ۷۵ هزار نفر از جمعیت استان خراسان شمالی با مواد مخدر درگیر هستند