ملکی در مخالفت با وزیر پیشنهادی نیرو:
برنامه اردکانیان فقط 31 درصد با اسناد بالادستی همسویی دارد

ولی ملکیبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ولی ملکی نماینده مردم مشکین شهر در جریان روند رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی نیرو و در مخالفت با  رضا اردکانیان گفت: برنامه های اردکانیان با اسناد بالادستی 42 درصد منطبق و 31 درصد هم سویی دارد. 

 وی ادامه داد: در گزارش تطبیق برنامه‌های اردکانیان با اسناد بالادستی تنها یک پنجم برنامه‌های وی هیچ تناسبی با این اسناد ندارد.

ملکی تأکید کرد: در برنامه‌های وزیر پیشنهادی نیرو هیچ اشاره‌ای به تأمین آب کشاورزی در مناطقی که با شوری آب مواجه هستند، نشده است و از طرح جامع پسماند آب نیز خبری نیست.

عضو کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به برنامه وزیر پیشنهادی نیرو برای بالابردن سطح کیفی خدمات آب در کشور بیان داشت: این سوال وجود دارد که بالابردن سطح کیفی خدمات آب، قرار است با چه مکانیزمی انجام شود؟

وی خطاب به اردکانیان خاطرنشان کرد: برنامه‌های شما بیشتر نظریه‌پردازی است تا کار عملیاتی؛ در حالی که برنامه باید عملیاتی و قابل اجرا باشد.

جلسه رای اعتماد به دو وزیر دولت 

رای اعتماد مجلس به اردکانیان و غلامی