دبیر چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی در استان یزد:
اوایل آذرماه مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی در یزد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛  علیرضا فلاح زاده دبیر چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی در استان یزد از برگزاری مرحله استانی این مسابقات در اوایل آذرماه خبر داد.

 فلاح زاده، دبیر چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی در استان یزد افزود: این دوره ویژه کارکنان شاغل، بازنشسته صدا و سیما و خانواده آنها است.

وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان می‌توانند در رشته حفظ یک جزء، ۵ جزء ‌و حفظ سوره‌های نور و مومنون، مسابقه کتبی مفاهیم و معاف اهل‌بیت(ع) ویژه بزرگسالان، قرائت قرآن کریم ویژه برادران، ترتیل‌ ویژه خواهران، حفظ یک جزء ویژه ۷ تا ۱۵ سال و حفظ ۱۰ سوره کوتاه جزء ۳۰ قرآن کریم ویژه خردسالان ۴ تا ۷ سال شرکت نمایند.

دبیر چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی در استان یزد گفت: این مسابقات بخش جانبی نیز دارد که شامل مسابقات خوشنویسی و کتابت یک آیه یا یک سوره قرآن، فیلم کوتاه ۱۱۴ ثانیه‌ای با موضوعات قرآنی و پژوهش های قرآنی است.

فلاح زاده افزود: این مسابقات زیرنظر بخش فرهنگی اداره کل روابط عمومی صدا و سیما برگزار می شود و هریک از همکاران می توانند در رشته شفاهی و مسابقه کتبی که از کتاب انسان ۲۵۰ ساله بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی- مبارزاتی ائمه معصومین ع است، شرکت نمایند.

وی ادامه داد: در بخش جنبی شرکت کنندگان می توانند کتاب تالیف، ترجمه و گردآوری ، پایان نامه و مقالات چاپ شده در مجلات با موضوعات قرآنی در طول سال های ۹۴ و ۹۵ چاپ شده را به دبیرخانه ارسال نمایند.

فلاح زاده افزود: در بخش فیلم کوتاه ۱۱۴ ثانیه ای نیز آثار باید در قالب آنونس، مستند، تیزر، داستانی و انیمیشن با موضوعات قرآنی به دبیرخانه ارسال شود.

وی گفت: در بخش خوشنویسی یک آیه یا سوره قرآن کریم در برگزاری مرحله اول مسابقات در برگه مخصوص به صورت نستعلیق و شکسته نستعلیق، خوشنویسی نموده و به دبیرخانه ارسال شود.

مسئول روابط عمومی صدا و سیمای مرکز یزد گفت: علاقه‌مندان به حضور در این مسابقات، می‌توانند تا ۱۰ آبان‌ماه با مراجعه به سایت http://farhangipr.irib.ir ضمن کسب اطلاعات نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

وی همچنین از تمدید ثبت نام در این دوره از مسابقات خبر داد و تصریح کرد: زمان ثبت نام مسابقات تا ۳۰ شهریورماه بود ولی به درخواست‌ کارکنان و همکاران صدا و سیما، ثبت‌نام تا ۱۰ آبان‌ماه ادامه یافت.

انتهای پیام/ ی

مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی