آغاز غربالگری تنبلی چشم کودکان 3تا6 سال خوزستانی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی حسن‌زاده، معاون پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خوزستان گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم که از امروز اول آبان ماه با هدف پیشگیری از ابتلا به تنبلی چشم و سایر اختلالات چشمی در کودکان 3 تا 6سال در سراسر خوزستان آغاز شد.

وی افزود: اجرای این برنامه از اول آبان ماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد که امسال حدود 375 هزار کودک در این محدوده سنی جمعیت هدف این برنامه در خوزستان هستند.


معاون پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خوزستان اظهار داشت: این غربالگری در3 سطح انجام می‌شود که در غربالگری سطح نخست در صورتی که کودکی دچار مشکل باشد به مراکز بینایی سنجی و در صورت وجود مشکل جدی‌تر به متخصص بیماری‌های چشم ارجاع داده می‌شود.

حسن‌زاده تصریح کرد: در غربالگری امسال حدود 2650 پایگاه غربالگری بینایی و مربی فعالیت می‌کنند که 41 پایگاه از این تعداد به صورت دائم و در سطح شهرهای بزرگ خوزستان وجود دارند و والدین کودکان 3 تا 6 ساله می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی، مهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌های تحت نظارت آموزش و پرورش کودک خود را تحت غربالگری بینایی سنجی قرار دهند.


انتهای پیام/و


اجرایی شدن طرح غربالگری تنبلی چشم کودکان در خوزستان