افزایش ۴۰ درصدی کشفیات کالای قاچاق در مهرستان

افزایش ۴۰ درصدی کشفیات کالای قاچاق در مهرستانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  سرهنگ اسماعیل منصوری گفت: این فرماندهی به منظور جلوگیری از ورود کالای قاچاق با افزایش گشت زنی‌های هدفمند در محور‌های مواصلاتی و افزایش ایست و بازرسی‌های مقطعی موفق به کشف یک میلیارد و صد میلیون ریال کالای قاچاق در مهر ماه سال جاری شدند.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از اولویت‌های پلیس، مبارزه با سارقان و جمع آوری معتادان متجاهر می‌باشد، افزود: این فرماندهی با اجرای طرح‌های ارتقا امنیت اجتماعی در سطح شهرستان موفق به دستگیری ۷۵ معتاد متجاهر و خرده فروش و همچنین کشف تمامی سرقت‌های رخ داده حوزه استحفاظی شهرستان شده است.


وی افزود: به منظور جلوگیری از هدر رفتن سرمایه‌های ملی، نیروی انتظامی شهرستان موفق به کشف ۴۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مهرماه شدند.


این مقام انتظامی اظهار داشت: ماموران در راستای ناامن کردن محیط برای مجرمان و ارتقا امنیت اجتماعی، در مهرماه سال جاری تعداد ۲۴۰ نفر از مجرمان را در انواع جرائم پلیسی دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.


سرهنگ منصوری در ادامه به فعالیت پلیس در زمینه توقیف خودرو‌ها و موتورسیکلت سواران متخلف اشاره کرد و گفت: در راستای برخورد با وسایط نقلیه پلیس راهنمایی و رانندگی این فرماندهی موفق شدند در یک ماهه گذشته ۲۲ خودرو و ۱۲ موتورسیکلت متخلف را توقیف و روانه پارکینگ کنند.


فرمانده انتظامی شهرستان مهرستان در پایان با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه اجتماعی در قالب آموزش‌ها و هشدار‌های پلیسی از طریق توزیع بروشور، نصب بنر و آموزش همگانی در سطح مدارس، محلات و مساجد توسط کارشناسان انتظامی شهرستان برای شهروندان انجام شده است از شهروندان درخواست کرد: تا هر گونه موارد مشکوک را با تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/گ

افزایش کشفیات کالای قاچاق در سیستان وبلوچستان