آغاز به کار جشنواره شکرگزاری برداشت انگور هزاوه

آغاز به کار جشنواره انگور هزاوهبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ در مراسمی با حضور استاندار مرکزی ، مقدسی و کریمی نمایندگان مردم اراک،خنداب و کمیجان درمجلس و مسولان استانی و شهرستانی هفتمین جشنواره  شکرگزاری برداشت انگور هزاوه آغاز به کارکرد.

در این جشنواره و تولید کنندگان انگور و محصولات جانبی رادر قالب نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

تولیدکنندگان در ۴۰ غرفه این نمایشگاه محصولات را ارائه می‌کنند و نمایشگاه تا ۴ آبان همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۷ اماده بازدید علاقمندان است.

سید محمد حسینی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: این جشنواره با همکاری اهالی روستای هزاوه در محل آستان مقدس امامزاده سلطان احمد درحال برگزاریست.

حسینی با بیان اینکه هرساله مردم سراسر استان مرکزی و بسیاری از گردشگران کشور برای شرکت در این جشنواره به روستای هزاوه سفر می‌کنند افزود: پیش‌بینی می‌شود استقبال  خوبی از این جشنواره شود.

انگور، شیره انگور، باسلوق، شربت انگورو ترخینه مهم‌ترین تولیدات هزاوه و از سوغات مهم شهرستان اراک هستند.


انتهای پیام / ج

برگزاری جشنواره شکرگزاری برداشت انگور هزاوه