خرید یک دستگاه مکانیکی برای پاکسازی تالاب انزلی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ محمدعلی صدیق عربانی، مسئول روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان گیلان گفت: برای پاکسازی تالاب انزلی از زباله های ورودی به این اکوسیستم و همچنین مبارزه فیزیکی با گیاهان مهاجم از قبیل آزولا و سنبل آبی یک دستگاه بیل مکانیکی از کشور کانادا خریداری شده است.

وی افزود: این دستگاه قابلیت جمع آوری و بسته بندی مقدار زیادی از زباله های رها شده در تالاب و انتقال آن به خارج از تالاب را دارد و همچنین کمک شایانی به جمع آوری گیاهان مهاجم که پهنه زیادی از تالاب انزلی را فرا گرفته اند، می کند.

صدیق عربانی تصریح کرد: تالاب انزلی با داشتن 16هزار و 556 هکتار عرصه آبی فعال به تعداد بیشتری از این دستگاه ها نیازمند است که در تلاشیم با اتکال به خداوند و دانش فنی کشور بتوانیم نمونه های مشابه این دستگاه را در کشور تولید و به خدمت بگیریم.

 

انتهای پیام/ع

 

پاکسازی تالاب انزلی از زباله و سنبل اّبی