اعطای تسهیلات 20 میلیون ریالی به زلزله زدگان خراسان شمالی

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ علی محمدی مدیرکل بنیاد مسکن و انقلاب اسلامی استان خراسان‌شمالی گفت: در حال حاضر با توجه به شروع فصل سرما و در راستای تامین لوازم و مایحتاج اولیه از سوی دولت به زلزله زدگان 20 میلیون ریال تسهیلات کم بهره اعطا می‌شود.

وی افزود: اعطای این تسهیلات کم بهره به جز کمک های بلاعوض دولت به زلزله زدگان است زیرا به زلزله زدگان در سطح روستاها 50 میلیون ریال و در مناطق شهری 60 میلیون ریال به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیر کل بنیاد مسکن و انقلاب اسلامی استان خراسان شمالی گفت:هم اکنون  450 واحد زلزله زدگان روستایی آماده سکونت است .

وی با بیان اینکه باید برای روستاهای زلزله زده استان دو هزار و 449 واحد مسکونی ساخته شود ، اظهار کرد : تاکنون  هزار و 316 واحد به بانک ها معرفی شدند و  برای هزار و 218 واحد هم انعقاد قرار داد با بانک ها شده است.

محمدی اظهار کرد : تاکنون هزار و 904  واحد پی کنی ،هزار و 703 واحد فونداسیون ، هزار و 334 واحد اسکلت گذاری و برای 716 واحد سقف اجرا شده است.

محمدی تصریح کرد : برای ساخت واحدهای مسکونی در مناطق زلزله زده در روستاها 200 میلیون ریال با کارمزد چهاردرصد و در مناطق شهری 300 میلیون ریال با کارمزد پنج درصد پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/بیانی

احداث دو هزار و 449 واحد روستایی برای زلزله زدگان استان خراسان شمالی