برقراری پروازهای فرودگاه یاسوج از 10 مهرماه

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ مدیر فرودگاه یاسوج از برقراری پروازهای این فرودگاه تایک هفته آینده خبرداد و گفت:پروازهای فرودگاه یاسوج به دلیل اجرای طرح توسعه باند پروازی و روکش آسفالت از اول تیرماه امسال تعطیل شده بود که این پرواز‌ها ۱۰ مهرماه جاری برقرار می‌شود.


علی محسنیان افزود : پرواز رفت از تهران به یاسوج ساعت 5 و 5 دقیقه صبح و پرواز یاسوج به تهران ساعت 7 و 25 دقیقه انجام خواهد شد.


مدیرکل فرودگاه یاسوج ااضافه کرد: در مرحله نخست این طرح 2 هزار متر مربع از باند 31 فرودگاه یاسوج بهسازی شد و تا پایان مهرماه جاری نیز در بخش دوم این طرح ، همه 3200 متر باند این فرودگاه بهسازی و آماده بهره برداری خواهد شد.


علی محسنیان با اشاره به اینکه طرح طولانی کردن باند فرودگاه یاسوج هم‌اکنون ۹۵ درصد پیشرفت کاری دارد افزود: این طرح در ۲ مرحله تعریف شده که مرحله نخست آن (بهسازی سطوح پروازی) بهره‌برداری شده است.


محسنیان مرحله دوم این طرح را طولانی کردن باند فرودگاه به طول ۶۰۰ متر عنوان کرد و گفت: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده مرحله دوم این طرح ۱۰ مهرماه بهره‌برداری می‌شود.


وی ادامه داد: طول باند فعلی فرودگاه یاسوج ۲ هزار و ۶۰۰ متر است که با این شرایط امکان تنها نشست و برخاست برای هواپیماهای کوچک امکان‌پذیر است.


محسنیان اضافه کرد: با افزایش طول باند فرودگاه یاسوج به طول ۶۰۰ متر امکان نشست و برخاست هواپیماهای تا رده بدنه متوسط از جمله فوکر ۱۰۰ و ایرباس ۳۲۰ فراهم می‌شود.


مدیر فرودگاه یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون پروازهای این فرودگاه توسط شرکت هواپیمایی آسمان با هواپیمای ATR۷۲ به مقصد تهران و بالعکس انجام می‌شود.


دیگر فرودگاه استان در شهر دوگنبدان قرار دارد که اختصاصی شرکت نفت گچساران است.

انتهای پیام/د

پرواز درفرودگاه یاسوج