تولید ظروف دوبار مصرف گیاهی توسط مخترع استان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛  امیر حسام افشارکهن ، مخترع برتر خراسان جنوبی و کشور گفت: توانستم ظروف یکبار مصرفی را بسازم که علاوه بر بهداشتی بودن، دوستدار طبیعت نیز است.


وی با بیان اینکه شرکت پخش ظروف یکبار مصرف داشته است افزود : در نمایشگاه‌های تهران و نمایشگاه ارمنستان شرکت کردم و در این نمایشگاه‌ها با نمونه ظروف یکبار مصرف گیاهی براساس نشاسته ذرت آشنا شدم.


افشارکهن در خصوص مزایای این ظروف نسبت به نمونه‌های پلاستیکی، گفت : موادی که برای ساخت این ظروف استفاده می‌شوند، مواد طبیعی هستند که در کشور وجود دارد و نیاز به واردات این مواد نیست و به همین دلیل این ظروف، ارزان هستند.


وی با بیان اینکه این ظروف قابل بازیافت هستند و ظرف سه ماه به طبیعت باز می‌گردند ، افزود: کاهش حداکثری انرژی خط تولید، کاهش قیمت تمام شده این ظروف، قابلیت استفاده مجدد با حفظ کاربرد قبلی و بازیافت سریع در طبیعت و خوراک مستقیم دام قبل استفاده و بعد از استفاده، از جمله مزایای این طرح است.

این مخترع برتر استان و کشور بیان کرد: همچنین قابلیت مقاومت در دمای بالای 200 درجه، عدم مخلوط شدن و طعم گرفتن مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و سرد و قابلیت انعطاف‌پذیری بالا، از جمله دیگر مزایای ظروف گیاهی بر پایه کاه است.


افشارکهن بیان کرد: ساخت این اختراع 20 میلیون تومان هزینه دربرداشت که به صورت شخصی، آن را تأمین کردم.


وی یادآور شد: گرچه روند ساخت این ظروف در آزمایشگاه‌های مختلف انجام شده اما ساخت کارخانه انبوه تولید ظروف یکبار مصرف بر پایه کاه، حدود 500 میلیون تومان هزینه دارد که نیازمند حمایت دولت و سرمایه‌گذاران است.
انتهای پیام/ک

تولید ظروف یکبار مصرف سازگار با محیط زیست