رئیس اتاق بازرگانی استان همدان:
راه برای گرفتن تسهیلات بانکی باز است

راه برای گرفتن تسهیلات بانکی باز استبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر زبردست رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با بیان اینکه بهترین رشد اقتصادی کشور در 5 سال اول دهه هشتاد بود، افزود: رشد اقتصادی بسیار خوب از سال 84 با افت و خیز در کشور مواجه شد.

وی با بیان اینکه زمانی که هفت هزار مدیر کارآمد کنار گذاشته شود شرایط بهتر از این نخواهد شد، بیان کرد:  فراز و نشیب‌ها در مدیریت کشور در دهه 60 و 70 اتفاق افتاد در دهه 80 باید بهره می‌گرفتیم اما مدیران کنار گذاشته شدند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در چهار سال اول دولت آقای روحانی تورم مهار شد اما رکود حل نشد، تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید تا حدی اعتمادسازی با کشور‌های دیگر انجام شد.

زبردست ادامه داد: در بخش توسعه نیروی انسانی، ایران در سال 2010 میلادی رتبه 70 را داشت و در سال 2016 رتبه ایران به 69 رسید به نحوی که ایران در بخش نیروی انسانی و نیروی تحصیل کرده وضعیت مثبتی در دنیا دارد.

وی با بیان اینکه موضوع دوم سرمایه مالی است، ادامه داد: در استان همدان کمبود نقدینگی وجود ندارد چرا که از 117 میلیارد تومان اعتبار بانک‌ها 66 درصد مصرف شده و از نظر ریالی بانک‌ها کم ندارند اما باید جرأت و جسارت ریسک را بپذیرند و در طرح‌ها کمک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان وضعیت استان همدان از نظر نیروی انسانی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: جوانان استان همدان استعداد‌های خوبی دارند.

زبردست در ادامه به تشکل‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه سعی شده در زمینه تشکل‌ها کار به جای خوبی برسد، افزود: اعتقاد بر این است که اگر تشکل‌ها رشد کرده و شکل گیرند آینده اتاق  بازرگانی تضمین می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود 91 درصد رشد کارت عضویت را برای اتاق همدان اتفاق افتاده است، افزود: امیدواریم تا پایان دور چهار ساله تعداد اعضای اتاق بازرگانی همدان را به 800 تا 900 نفر برسانیم و تعداد کرسی‌های خود را در اتاق ایران ارتقا دهیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با بیان اینکه 40 شرکت دانش بنیان را با اتاق درگیر کردیم و 11 شرکت تولید نرم افزار داریم، افزود: 25 نفر از جوانان سمپاد عضو اتاق شدند.

زبردست یکی از اهداف اتاق را ارتقای علمی کار آفرینان دانست و افزود: چهار تیم در نظر گرفته شد تا با توجه به ظرفیت استان همه کارخانه‌ها را امکان سنجی کنند و بدانیم در چهار سال آینده چقدر نیروی انسانی نیاز دارند.

انتهای پیام/ص.ف

کمبود نقدینگی در همدان وجود ندارد