افزایش تولید گوشت سفید در اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، عدیل سروی رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: سال گذشته در استان اردبیل ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و ۴۰ هزار تن گوشت سفید تولید شد.

وی با اشاره به اینکه استان اردبیل یکی از استان‌های ممتاز به لحاظ تولید گوشت است، گفت: در راستای افزایش ضریب خوداتکایی محصولات راهبردی کشاورزی و دامپروری تثبیت وضعیت تولید برنامه‌ریزی شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان افزود: در واقع تولید ۲۹.۷ هزار تن گوشت قرمز و ۴۰.۴ هزار تن گوشت سفید برنامه‌ریزی شده که پیش‌بینی می‌شود میزان تولید بیش از این مقدار باشد.

سروی تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد امسال ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و ۴۲ هزار تن گوشت سفید در استان تولید شود که در گوشت سفید با رشد تولید مواجه خواهیم شد.

وی همچنین در خصوص وضعیت تولید تخم‌مرغ نیز یادآور شد: سال گذشته هشت هزار و ۵۰۰ تن تخم‌مرغ در استان تولید شده و امسال تولید ۹ هزار تن برنامه‌ریزی شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: با توجه به وضعیت مطلوب تولید تخم‌مرغ  میزان تولید برنامه‌ریزی شده محقق خواهد شد.

 

انتهای پیام/ع

افزایش تولید گوشت سفید در اردبیل