سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد رتبه نخست سرویسدهی مدارس را در طی چند سال متوالی کسب کرده است.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ سید مهدی علوی مقدم مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد با اعلام این خبرگفت: ثبتنام رانندگان برای سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید آغاز شده است.
وی افزود: امسال نیز توسط سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد ثبتنام رانندگان سرویس مدارس در سایت taxihemayat.ir آغاز شده و همه رانندگان متقاضی باید در این سایت ثبتنام کنند.
علوی مقدم ادامه داد: در این سایت نواحی آموزش پرورش مشخص شده و رانندگان خود میتوانند ناحیه مدنظر را انتخاب کنند البته حتماً باید خودروها دارای معاینه فنی بوده و سوءسابقه خود را نیز ارائه نمایند تا کارت سرویس مدارس برای آنها صادر شود.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد در ارتباط با مدارس دخترانه نیز گفت: برای سرویس مدارس دخترانه نیز بانوان در نظر گرفته خواهند شد که باید در سایت ثبت نام کنند.
انتهای پیام//ف. م
آغاز ثبتنام رانندگان برای سرویس مدارس در مشهد