رشت؛
جریمه میلیونی سزای استفاده از آب شرب بهداشتی برای مصارف تجاری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ علی فرد رییس اداره حقوقی، قراردادها و پاسخگویی به شکایات شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: این فرد که به طور غیرقانونی از آب شرب برای مصارف تجاری استفاده می کرد، شناسایی و با معرفی به مراجع قضایی به 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

وی افزود: با توجه به تصویب و ابلاغ قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از آب و برق ، برخورد با دارندگان انشعابات غیرمجاز آب شرب روستایی گیلان با جدیّت ادامه دارد.

رییس اداره حقوقی، قراردادها و پاسخگویی به شکایات شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت : برای حفظ حقوق مشترکان روستایی، با صاحبان انشعابات غیرمجاز برخورد قانونی می شود.

علی فرد تصریح کرد: دارندگان انشعابات غیرمجاز آب شرب روستایی گیلان با مراجعه به امور آبفار شهرستان خود نسبت به خود اظهاری، تعیین تکلیف و تبدیل انشعابات غیرمجاز به مجاز اقدام کنند.

 

انتهای پیام/م.ع

تعزیر30 میلیون ریالی متخلف آبفار فومنی