اهواز؛
برداشت انجیر در ایذه آغاز شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه بیان داشت: کار برداشت انجیر از سطح 285 هکتار از باغات شهرستان ایذه از هفته گذشته آغاز شده که تا اواسط شهریور ادامه دارد.

 

وی تصریح کرد: انجیر برداشت‌ شده از مزارع از رقم محلی و 2 نوع انجیر زرد و ‌سیاه است که از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

 

هنرمندیان اذعان داشت: انجیر ایذه بیش تر به صورت تازه خوری و مقداری هم خشکبار برای مصرف به استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری ارسال و بخشی از آن نیز در خوزستان عرضه می‌شود.

 

مدیرجهاد کشاورزی ایذه افزود: پیش بینی می‌شود از سطح باغات این شهرستان حدود 860 تن انجیر برداشت شود.

 

انتهای پیام/گ