ساری؛
کشف لابراتوار تولید مواد روان گردان در نوشهر

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  علی شادمان فرماندار نوشهر از کشف یک لابراتوار بزرگ تولید مواد مخدر در یکی از مناطق ویلایی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات این شهرستان خبر داد.


وی گفت: در یک عملیات اطلاعاتی و ضربتی این لابراتورار با بیش از ۱۰ کیلو شیشه کشف و ضبط و ۲ نفر نیز در همین رابطه دستگیر شدند.


فرماندار نوشهر با بیان اینکه با توجه به اهمیت پیشگیری و مبارزه با رواج پدیده شوم مواد مخدر، شناسایی و برخورد با تولیدکنندگان و قاچاقچیان و ساقیان مواد مخدر یکی از موارد مورد تاکید است افزود: با همکاری سایر دستگاه‌ها از جمله دادگستری، نیروی انتظامی، اداره اطلاعات و بسیج به صورت جدی دنبال می‌شود.


شادمان گفت: ۲ نفر از عاملان راه اندازی و توزیع شیشه دستگیر پس از اعتراف به بزه انتسابی و تکمیل پرونده تحویل مقام قصایی شدند.


انتهای پیام/آ


پلمپ لابراتوار تولید مواد روان گردان در نوشهر