کرمانشاه؛
کشف 600 میلیون ریال کالای قاچاق در هرسین

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛سرهنگ "همتعلی شکری"فرمانده انتظامی شهرستان هرسین گفت: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر تردد خودروهای حامل قاچاق در مسیر کرمانشاه- بیستون، با هماهنگی مقام قضایی، ماموران یگان امداد شهرستان با همكاری پاسگاه بيستون و پاسگاه با رعايت موازين شرعی و قانونی و حفظ حقوق شهروندی اقدام به برپایی ایستگاه ايست بازرسی در این محور کردند.                    

وی افزود: ماموران انتظامی شهرستان با  انجام اقدامات اطلاعاتی به 12 دستگاه خودروی حامل کالای قاچاق در این مسیر مشکوک و خودروهای مذکور را متوقف و بازرسی کردند. 

اين مقام انتظامی ادامه داد: در بازرسی از خودروهای توقيفی 32 قلم انواع لوازم خانگی قاچاق به ارزش 600 میلیون ریال کشف شد و در این راستا 12 نفر دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

 

انتهای پیام/پ

کشف کالای قاچاق در کرمانشاه