به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛ جودکی مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت :هرچند تعزیرات حکومتی محل رسیدگی به تخلفات اقتصادی است و بازرس جهت کنترل و نظارت واحدهای صنفی ندارد اما با راه اندازی این سامانه دسترسی مردم به تعزیرات حکومتی آسانتر شده و مردم می توانند شکایات خود را به شماره سه رقمی 135 اعلام نمایند .
وی افزود:با این وصف در راستای دسترسی بیشتر و آسانتر مردم به شعب تعزیرات حکومتی این اداره کل گشت های سیار خود را با خودروهایی با رنگ و آرم مشخص به سطح شهر اعزام می نماید و در صورت مشاهده تخلف و شکایات مردمی سریعا به محل اعزام و با تخلفات برخورد خواهند نمود .
جودکی با بیان اینکه تعداد پنج حلقه لاستیک خودرو کامیون از یک قاچاقچی کشف و علاوه بر ضبط کالا 48میلیون ریال جریمه نقدی شد ادامه داد:شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان پاوه 8 نفر قاچاقچی را به اتهام مشارکت در قاچاق تعداد 56800 کارتن سیکار خارجی از انواع مختلف ( رویال ، ویکتوری ، بوند ) به طور مساوی و مشترک به پرداخت 147 میلیارد و 60 میلیون ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت محکوم نمود .
انتهای پیام/ز