یزد؛
توقیف دو دستگاه تریلی نفتکش و کشف 62 هزار لیتر سوخت قاچاق

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛  سرهنگ حسین رضایی رئیس پلیس آگاهی استان، از توقیف دو دستگاه تریلی نفتکش و کشف 62 هزار لیتر سوخت قاچاق خارج از شبکه، توسط ماموران پلیس این استان خبر داد.

سرهنگ رضایی گفت: در راستای برخورد قاطع با قاچاقچیان سوخت، ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان یزد تردد خودروهای نفتکش در محورهای مواصلاتی را تحت نظر قرار دادند.

وی ادامه داد: روز گذشته ماموران پلیس هنگام گشت زنی در این محورها متوجه تردد مشکوک دو دستگاه نفتکش اسکانیا شده و به همین منظور خودروها را برای بررسی مدارک و بارنامه متوقف کردند.

رضایی گفت: ماموران پلیس پس از بررسی های لازم، متوجه شدند این دو تریلی حامل 62 هزار لیتر گازوئیل قاچاق هستند که به همین منظور خودروها را توقیف و دو متهم را در این خصوص دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان یزد یادآور شد: قاچاقچیان این محموله سوختی را بدون مجوز شرکت نفت و به صورت قاچاق بارگیری و قصد انتقال به شرق کشور را داشتند که در محورهای مواصلاتی استان یزد شناسایی و دستگیر و به مراجع قانونی معرفی شدند.

انتهای پیام/ ی

62 هزار لیتر سوخت قاچاق به مقصد نرسید