چهارمین جشنواره تولید کتاب‌های صوتی آغاز به کار کرد

چهارمین جشنواره تولید کتاب‌های صوتی آغاز به کار کرد

به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیژن پورمند رئیس فرهنگ‏سرای فردوس با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‏خوانی گفت: «جشنواره تولید کتاب­‌های صوتی کودکان، نوجوانان و نابینایان» عنوان برنامه­‌ای است که طی آن کتاب‌های مناسب این رده سنی و گروه اجتماعی، با مشارکت داوطلبان و علاقه‌مندان، به کتاب صوتی تبدیل می‌شود. چهارمین دوره این جشنواره در بخش‌­های اصلی (تولید کتاب صوتی از میان کتاب­‌های معرفی شده)، بخش جنبی (جمع آوری افسانه‌ها و متل‌ها با زبان‌ها و لهجه‌های محلی)، بخش قصه‌گویی و بخش ویژه (تولید کتاب صوتی به صورت گروهی) برگزار می‏ شود.

مدیر فرهنگی هنری منطقه 5 افزود: با توجه به هزینه ‏بالای تولید و چاپ کتاب‏ های بریل برای نابینایان و حجیم بودن آن‌ها، امکان تبدیل بسیاری از کتاب‏ های چاپ‏ شده وجود ندارد. لذا در این دوره از جشنواره شرایطی فراهم شده است تا علاقه ‏مندان بتوانند با نیت خیرخواهانه و عمل نوع‏ دوستانه خود در تولید کتاب‏ های صوتی مشارکت کنند.

رئیس فرهنگ‏سرای فردوس با اشاره به ویژگی‏ های تارنمای جشنواره گفت: بخش اصلی آن شامل تولید اثر از میان کتاب‏‌های معرفی شده و بخش جنبی آن، گردآوری افسانه‏ ها و متل‏ ها با گویش ‏ها و لهجه‌های محلی را شامل می‏ شود. قصص قرآنی و دینی و همچنین بخش ویژه برای تولید کتاب صوتی به صورت گروهی و خانوادگی، از دیگر بخش ‏های تفکیک‏ شده در این سایت است.

وی افزود: کتاب‏خانه فردوس پس از گردآوری فایل‏‌های ارسال شده به جشنواره و انجام خدمات فنی لازم بر روی آنها، آثار نهایی و کامل را برای بهره‏ برداری در اختیار مراکز ویژه نابینایان در سراسر کشور قرار خواهد داد.

بیژن پورمند با اشاره به بخش مسابقه و رقابتی این دوره از جشنواره گفت: اگرچه داوطلبان با رویکرد معنوی و خیرخواهی و نوع‏ دوستی در این جشنواره مشارکت خواهند داشت اما، پس از انتخاب آثار برگزیده توسط هیات داوران لوح و جوایز ارزنده‏ ای به آنها تعلق خواهد گرفت.

 

انتهای پیام/

 

کتاب‌های صوتی؛ راهی برای ارتقای مطالعه روشندلان