زنجان؛
حجم بالای ترافیک در محورهای مواصلاتی استان/دوفقره تصادف در روز گذشته

رئیس پلیس راه استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ با اشاره به حجم بالای ترافیک در محور های مواصلاتی استان گفت: باتوجه به تعطیلات پیش رو شاهد حجم بالای ترافیک در محور های مواصلاتی استان هستیم .
سرهنگ شیرمحمدی تأکید کرد:همه رانندگان عبوری از مسیرهای ارتباطی استان زنجان از سبقت و سرعت غیرمجاز، انحراف به چپ و عجله در ادامه مسیر پرهیز کنند.
وی از بروز دو حادثه در روز گذشته هم خبر داد و گفت : تصادف وانت پیکان با موتور سیکلت در محور زنجان – قزوین یک یا زحوادث روز گذشته بود که کشته و زخمی نداشت .
شیرمحمدی علت این حادثه را انحراف به چپ وانت پیکان اعلام کرد .
رئیس پلیس راه استان به دیگر حادثه روز گذشته اشاره کرد و گفت : برخورد خودروی پراید با عابر پیاده در محور زنجان قزوین از دیگر حادثه روز گذشته بود که منجر به مجروح شدن عابر پیاده شد و در حال حاضر مصدوم وضعیت مساعدی را ندارد .
وی عابر پیاده را مقصر این حادثه عنوان کرد .
انتهای پیام/شی ترافیک-تصادفات