همدان؛
ووشوکاران ملایری صاحب سه مدال شدند

ووشوکاران ملایری صاحب سه مدال شدندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ اکبری رئیس ورزش و جوانان ملایر گفت: مسابقات ووشو قهرمانی کشور در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان در دو بخش تالو و ساندا به میزبانی شهر قم برگزار شد.

وی افزود: ورزشکاران شهرستان ملایر همدان با هفت شرکت‌کننده در رده سنی نوجوانان و جوانان در این مسابقات حضور داشتند.

اکبری تصریح کرد: تیم ملایر در این مسابقات با سرپرستی و مربیگری استاد محمد شاهسوندرئیس خواچوان ووشو استان همدان و مربیگری سجاد شاهسوند موفق به کسب یک مدال طلا و دو مدال برنز شد.

وی با اشاره به مدال‌آوران تیم ملایر در این مسابقات اظهار کرد: محمدمهدی خاسان ورزشکار طلایی تیم ملایر در این رقابت‌ها بود و با غلبه بر تمامی حریفان در وزن 48 نوجوانان موفق به کسب جایگاه نخست این مسابقات شد.

رئیس ورزش و جوانان شهرستان ملایر افزود: علیرضا جوکار در وزن 60- نوجوانان و احسان پیریایی در وزن 52- جوانان نیز در این رقابت‌ها موفق به کسب مدال برنز شدند.

انتهای پیام/ د

مسابقات ووشو قهرمانی کشور