اهواز؛
برگزاری دوره آموزشی تربیتی یاوران ولایت در دزفول

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالمحمد جرجانی، مدیرآموزش و پرورش دزفول گفت: سازمان بسیج دانش آموزی در راستای تربیت نیروهای انقلابی و تأثیرگذار سالانه طرح یاوران ولایت را در تابستان برگزار می کند.

وی بیان داشت: اگر در بسیج دانش آموزی خوب کار شود دانش آموز در دانشگاه و سطح جامعه در آینده تأثیر گذار خواهد بود.

مدیر آموزش و پرورش دزفول اظهار کرد: هدف دوره های طرح یاوران ولایت، آشنایی با کار تشکیلاتی، مدیریتی، مسائل بصیرتی و مدیریتی اسلامی دانش آموزان می باشد.

وی در ادامه گفت: با توجه به تمرکز دشمن بر روی جوانان، باید جوانان با مبانی انقلاب و تئوری ولایت فقیه و نقش ولایت در استمرار انقلاب و رفع شبهات آشنا شوند.

جرجانی بیان کرد: بسیج دانش آموزی کانون بسیج اقشار می باشد و با توجه به اهداف انقلاب و تربیت نسل آینده برای انقلاب و تأثیر گذاری بسیج مستضعفین هم در انقلاب و هم در جنگ تحمیلی وحتی عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و نظامی باید توجه ویژه ای به این قشر شود.


انتهای پیام/م