مهاباد؛
اولین کارگاه آموزش تهیه نان برای بیماران سلیاکی در بوکان

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،خانم جهان بین با بیان اینکه  در این شهرستان تا کنون 250 نفر بیمار سلیاک شناسایی شده اند گفت: رعایت رژیم غذایی مناسب، پرهیز از مصرف غذاهای تهیه شده با آرد گندم و جو و انجام آزمایشات دوره ای را از جمله روش های کنترل و درمان بیماری سلیاک عنوان کرد.

مبتلایان به سلیاک نسبت به مصرف پروتئین و گلوتن موجود در برخی منابع غذایی مانند جو و گندم حساس هستند و روده کوچک این افراد نمی تواند این مواد غذایی را جذب کند.

انتهای پیام/ع

افتتاح کارگاه‌های آموزش پخت نان برای بیماران