اهواز؛
برپایی کارگاه آموزش نویسندگی در اندیمشک

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،محمد یاقوت‌پور، رییس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان گفت: این کارگاه روز پنج‌شنبه ۲۲ تیر در تالار خورشید اندیمشک توسط انجمن هنرهای نمایشی استان برگزار می‌شود.

وی افزود: همزمان با حضور برهانی‌مرند به همراه مهدی شفیعی، مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی، ارمغان بهداروند، مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی، و علی بازگیر، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک، مطالعه میدانی جهت نگارش متن نمایشی کلید خواهد خورد.

وی توضیح داد: مقرر شده استاد برهانی‌مرند در خصوص حماسه 4انجمن آذر اندیمشک نویسندگی و با حضور بازیگران برتر کشوری کارگردانی و اجرا در تالارهای تهران و کشور داشته باشد.

یاقوت‌پور بیان کرد: این مهم و جان‌بخشی هنرمندانه این حماسه می‌تواند در شناساندن مظلومیت مردم اندیمشک در روز خون و حماسه چهارم آذر ۶۵ به کل مردم ایران گام مهمی باشد که جا دارد از مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی و مدیر عامل تئاتر نیز تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

به گفته رییس انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان: این کارگاه آموزشی و نیز مطالعه میدانی حماسه چهار آذر اندیمشک در راستای شعار سال ۹۶ انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان مبنی بر استمرار آموزش، تولید و تبادل اجرایی صورت می‌گیرد.

وی افزود: پیشتر نیز در همین زمینه گروه نمایشی ماضی بعید به نویسندگی و کارگردانی مهدی آشوغ برای اجرا در استان مرکزی و شهرستان ساوه به نمایندگی از استان خوزستان انجام شده بود.

انتهای پیام/م