ساری،
توسعه شهرک صنعتی محمودآباد با خریداری زمین ۶۰ هکتاری

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید مصطفی موسوی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: در راستای توسعه شهرک صنعتی شهدای محمودآباد، زمینی به مساحت ۶۰ هکتار خریداری شد که جهت ارائه به صنعتگران، نیازمند هماهنگی در تسریع امور است.

وی افزود: شهرک صنعتی شهدای محمودآباد یکی از شهرک‌های صنعتی پویای استان بوده که واحد‌های تولیدی با برند‌های معتبر در آن در حال کار و تولید می‌باشند و با توجه به درخواست متقاضیان برای استقرار صنایع، کمبود زمین صنعتی جهت واگذاری به سرمایه‌گذاران جدید بوده که با مشکل مواجه می‌باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: صدور مجوز جدید کاربری اراضی جدید الحاقی به شهرک صنعتی شهدای محمودآباد می‌تواند بخش مهم و عمده‌ای از درخواست‌های متقاضیان را تأمین کند.

انتهای پیام/ع

توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی شهدای محمودآباد