مدیرکل اداره موزه‌ها در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
موزه ملی ایران میزبان آثار موزه لوور خواهد بود

تاپ 14*****موزه ملی ایران در اسفند ماه میزبان آثار موزه لوور خواهد بودمحمدرضا کارگر، مدیر کل اداره موزه‌ها و اموال منقول تاریخی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان این مطلب که موزه ملی ایران در ۱۱ اسفند ماه سال جاری میزبان آثار موزه لوور خواهد بود، اظهار داشت: برای اولین بار ۶۰ عنوان از آثار نفیس موزه لوور به مدت چهار ماه به موزه ملی ایران امانت داده می‌شوند تا در نمایشگاهی با عنوان «لوور در ایران» در معرض دید عموم قرار بگیرند.

وی افزود: نمایشگاه «لوور در ایران» در نوع خودش اولین است و توسعه موزه‌ای ایران را ثابت می‌کند. این نمایشگاه توسعه همکاری‌های ایران با موزه‌های سایر کشور‌ها را نشان می‌دهد.

مدیر کل اداره موزه‌ها و اموال منقول تاریخی خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه «لوور در ایران» نشان از امنیت ایران و استاندارد موزه‌ای کشورمان خواهد داشت.

 


انتهای پیام/

                                         نمایش آثار موزه لوور در موزه ملی ایران