اصفهان؛
محدودیت‌های ترافیکی عید سعید فطر در محدوده مصلی اصفهان

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اصفهانرئیس پلیس راهنمائی و رانندگی اصفهان اظهار داشت: از ساعت 3 بامداد فردا دوشنبه 5 تیر ماه توقف هرگونه خودرو در خیابان‌های مصلی و آیت‌الله خوانساری ممنوع بوده و در صورت مشاهده توسط وسایل خودروبر به پارکینگ منتقل می‌شود.

سرهنگ ابولقاسم چلمقانی گفت : از ساعت 5 صبح روز عید سعید فطر نیز در همه مسیرهای منتهی به مصلی امام خمینی (ره) اصفهان از سمت شرق، غرب، جنوب و شمال محدودیت ایجاد شده و ورود هرگونه وسیله نقلیه به خیابان مصلی و آیت‌الله خوانساری ممنوع است.

 

وی افزود: علاوه بر محدودیت‌های ایجاد شده در خیابان آیت‌الله خوانساری از سمت شمال، تقاطع شهید شاطر گلی و از سمت جنوب تقاطع آزادگان و خیابان مصلی از سمت شمال، تقاطع شیخ مفید و از سمت جنوب تقاطع فرایبورگ هم محدودیت‌های مقطعی ایجاد خواهد شد.

 

سرهنگ چلمقانی گفت: به‌منظور رفاه حال جانبازان و معلولان و موتورسواران پارکینگ سیلو در ضلع جنوبی مصلی و دبیرستان فضیلی در ضلع شمالی خیابان مصلی  در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهنمائی و رانندگی اصفهان تصریح کرد: با توجه به حجم گسترده نمازگزاران برای اقامه نماز عید سعید فطر در مصلی امام خمینی (ره) از شهروندان می‌خواهیم تا جایی که امکان دارد از آوردن خودروهای شخصی خودداری کرده و از ناوگان حمل و نقل عمومی که به همین منظور در نظر گرفته شده استفاده کنند.

 

انتهای پیام/ف