دادستان عمومی و انقلاب پلدختر خبرداد:
پلمب موسسه بدون مجوز قرض الحسنه آینده‌سازان در پلدختر

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ بهاروند، دادستان عمومی و انقلاب پلدختر، گفت: متاسفانه برخی موسسه‌های مالی اعتباری بدون دریافت مجوز از بانک مرکزی اقدام به فعالیت در شهرستان پلدختر می‌کنند که موسسه قرض الحسنه آینده سازان از این قبیل است.

وی افزود: فعالیت اینگونه موسسه‌های بدون مجوز مورد اطمینان نیست و موجب بروز مشکلاتی برای سپرده گذاران می‌شود که به تبع دستگاه قضایی را نیز درگیر این مسائل می‌کند.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی پلدختر گفت: در پی شکایت پلیس اطلاعات از موسسه قرض الحسنه آینده سازان، دستگاه قضا برای جلوگیری از بروز هر گونه تنش یا تجمع از سوی سپرده گذاران بلافاصله ترتیبی اتخاذ کرد و مسائل لازم را با حضور مدیر موسسه و سپرده گذاران مورد بحث و بررسی قرار داد.

بهاروند با بیان اینکه از پلمب این موسسه دو هفته می‌گذرد، افزود: برخی موسسه ها‌ی مالی و اعتباری با وجود این که مجوزی از بانک مرکزی ندارند، اما برای جذب سپرده گذار سود‌هایی خارج از نرخ مصوب در شورای پول و اعتبار به آن‌ها پرداخت می‌کنند که موجب وسوسه کردن افراد و سپرده گذاری بیشتر می‌شوند، اما به دلیل روند ناصحیح و غیر قانونی با مشکل برمی خورند و سپرده گذاران را گرفتار می‌سازند.

وی بر دریافت اطلاعات کافی برای سرمایه گذاری در این گونه بانک‌ها و موسسه‌ها تاکید کرد و گفت: مردم سعی کنند برای سپرده گذاری ابتدا اطلاعات و آگاهی‌های لازم را از پایگاه اینترنتی بانک مرکزی دریافت کنند.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی به مردم توصیه کرد: سپرده‌های خود را به جای موسسه‌های غیر مجاز به بانک‌های قابل اطمینان و معتبر بسپارند تا در روند توسعه، تولید و اشتغال نیز به گونه‌ای سهیم باشند.

انتهای پیام / د

حل مشکل سپرده گذاران موسسه مالی توسعه در لرستان